divendres, 30 de maig del 2008

On anirem a parar!

COP DE MALL!!!!!!! (al qui vegi comprant això....)

Molt bon cap de setmana a tot i a totes i vigileu que estem en l'època de monsons!

dimecres, 28 de maig del 2008

Combinacions

El pare d'un bon amic, en un moment de lluïdesa d'aquests que tenen els pares, va sentenciar: la diferència entre ella i ella, és la distribució!...i de fet, té tota la raó!

A vegades però la distribució o la manca d'ella ens genera problemes...quina part del jo és jo, nosaltres, pare, marit, amic, amant, dolent, bo...hi ha un tant per cent per a cada faceta d'un mateix per tal de quedar perfecte?

Després de pensar-hi, 1 minut, jo només trobo una combinació perfecte..i és quan en un got de "tubo" amb 3 glaçons hi ha la quantitat justa de Ballantines per tal que una coca-cola d'ampolla de 25 cl hi càpiga tota sense vessar-ne...llavors per mi esta clavat!

quina combinació és la teva?

dimarts, 27 de maig del 2008

Recordant


Hi ha imatges que et transporten directament a la infància, a olors i sabors que es mantenen en la memòria,a vacances, família, a Pollença, als moros i cristians, al "cucurucheru"... cada cop que algú va o ve de Mallorca i m'arriben aquestes menges...no puc evitar somriure!

dilluns, 26 de maig del 2008

Relats Conjunts: Caminant damunt un mar de boira


CAMINANT DAMUNT UN MAR DE BOIRA Caspar David Friedrich 1818


-Què cabrooooooonnnn!

Com me la tornada a fotre, cony de Hillary! Tu vés a la dreta que jo aniré a l'esquerra...el puta es queda l' Everest i jo, aquí damunt aquest turonet, i a sobre no es veu res de res, cony de boira...

Si com a mínim pogués estirar els braços...i fer com el leonardo..."Sóc el rei del.." eh! què és allò, a veure a veure...bé al final haurà valgut la pena pujar fins aquí dalt!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
La darrera proposta a Relats Conjunts

dijous, 22 de maig del 2008

350 posts...amb un parell d'ous!


Escalfat, bullit dins de paper de film, amb virutes de formatge, deliciós fer-lo esclatar dins la boca!


ferrat amb alls tendres i una mica de tòfona d'estiu ratllada al damunt, un clàssic!

Us deixo escollir que un dia és un dia...i avui és Corpus, dia de l'ou com balla! no em digueu que no esta ben lligat!

dimecres, 21 de maig del 2008

Sabiduría popular...

i suposo que per això se'n diu! per que és sabia, i per que és popular.

Us imagineu si algun polític hagués dit, "tranquils que ja plourà", l'haurien titllat de boig i poc professional...però és que ja ho diu la dita, "pel maig cada dia un raig" i em penso que també hi havia alguna cosa sobre l'Abril...

però clar, han deixat que el Tomàs Molina no pari de donar per el sac amb els nivells dels pantans, que abans de la primavera (època de pluges) estaven més buits del normal...però clar, arriba la primavera i amb ella les pluges, les aigües del desgel, s'omplen els pantans, i ara resultarà que la canonada d'allò que sembla un transvasament i que no ho és "oficialment" i aquests vaixells que porten aigua més cara i tan poc necessària doncs potser tampoc calien, això sí, a la que ens veiem una mica les orelles, ja podem tornar a regar i a omplir piscines, que jo dic, cony si la gent que té piscina ja la té plena! Un gran exemple en la gestió d'una crisi...no crear alarma i prendre decisions ràpides i fermes, sí senyor...deu ser allò dels fets i no paraules!

Ara bé, jo em pregunto, aquella canonada que perdia a Badalona, encara perd? o ja ningú ho controla...clar que potser serà com l'Ave, rodalies, la violència de gènere o bé els gossos perillosos, ja no són notícia i no cal que surtin al TN! Ves que no fotin a terra la Sagrada Família per tal que ningú pensi si plou o no!

Ves a saber, igual té raó la Cruella i el canvi climàtic és un camelu!

No heu pensat en com de malament deu caure aquesta aigua a casa d'algun convergent, que igual pensava que el clima podria posar més maranya dins el tripartit, que no pas la crisi d'ERC? i mentre a Falset han tingut el maig més plujós que es té constància...des de 1916!

Cop de mall home! Cop de mall!

dimarts, 20 de maig del 2008

Més val tard!


COOL..EH?

veure Keith Richards dir això, ja val la pena...

El concert començant amb el Jumpin' Jack flash, la música, les imatges, sentir some girls en directe...impactant! però per mi el millor és la combinació de tot això i les imatges de Scorsese amb els seus, el seu fi sentit de l'humor absolutament irònic, el patiment i els nervis del muntatge, veure com fins i tot els Stones passen per l'aro amb els convidats de la família Clinton, i veure les diferents entrevistes de quan eren joves.

Definitivament si no l'heu vist, és absolutament recomanable. Un parell d'hores que passen volant! tot i que no se si encara la programaran massa setmanes més...o sigui que!
i si no un petit trailer...


divendres, 16 de maig del 2008

de multes...

57€ de multa per tocar-se el cabell conduint...

Què passa si t'enganxen com els de la foto per l'autopista?

Així que ja sabeu, vigileu que feu quan conduïu i tot i així passeu un bon cap de setmana!

dijous, 15 de maig del 2008

coses que passen de bon matí

a les 6:15 m'ha sonat el despertador
m'he llevat, m'he dutxat i...
a les 6:45 s'ha llevat el gran "ves al llit i no despertis al L"
a les 6:50 han entrat tos dos al lavabo...l'ha despertat i a més l'ha tret del bressol!

Què macos son quan dormen!

dimecres, 14 de maig del 2008

Recomanacions musicals...

En l'últim més he comprat aquests 3 compactes, dos per casa i un per regalar (tot i que n'he fet allò que se'n diu còpia de seguretat!)



En vaig saber l'existència a can Dani, i la veritat m'agrada tot i ser un pèl lent. Per al meu gust pateix d'un "error" que passa sovint. Si comences l'àlbum amb un tema com 1942, costa molt que la resta no faci baixada! tot i que per escoltar tranquil·lament esta molt bé.



Com més l'escolto més m'agrada, admeto que ja el "2 maletas" em va agradar, les cançons guitarreres tenen un so molt particular, i les lletres són prou estranyes com per fer-se escoltar atentament. També obre el treball amb per mi la millor del disc, tot i que el trobo més rodó en general.


Aquest el vaig regalar al meu germà, i la veritat és que no arriba a out of time, i tampoc proposa res espectacular que justifiqui els 15 anys que no feien res. Potser per això mateix. REM en estat pur, a mi m'agrada.

I apa, fins aquí la crítica músical...si voleu detalls i dades i històries dels músics, no deixeu de passar per ca l'Orbison, que d'això en sap un munt!

dimarts, 13 de maig del 2008

dies de pluja...



Si n'és de complicat d'entretenir-los quan et passes gairebé tot el dissabte tancat a casa per que no es pot ni anar a buscar cargols...

Suposo que cal estar contents per que els pantans han augmentat el nivell d'aigua, tinc el dipòsit ple i no cal regar per que la pluja ja ha fet de les seves...com deu de respirar tranquil lo conseller!

Però a mi, encara em dura el estrès!

divendres, 9 de maig del 2008

Les primeres vegades...

sempre es recorden! (per bé o per mal)

Quina il.lusió li va fer a l'hereu caçar el primer saltamartí de la seva vida! i el molt animal el volia posar en un pot de vidre i cuidar-lo!

Però estava tant content...fins que per sort se li va escapar!

Bon cap de setmana i als que feu festa dilluns...cop de mall! (què passa, jo treballo!)

dijous, 8 de maig del 2008

Política lingüistica i blocs


Quan aquest pont passejant per una bonica vila d'aquest gran país el vaig veure, pam! vaig tenir que tornar endarrere i fer-ne una foto amb el telèfon...certament vaig pensar al bloc vas! i és que gairebé podia fer competència a la Lingüista elitista! n'estava tan satisfet...i és que quan veus aquest excés de zel que posen els nostres comerciants per tal de catalanitzar fins i tot el nom dels formatges! no entenc com no van posar pasta gall!

I ara fent el post penso que potser sí que necessito teràpia, (un munt d'spam no?)

Bé em penso que m'entorno de pont, que al cap i a la fi s'estava de collons en la casa on varem estar...


I d'ahir...res, millor callo per que sort que el meu fill no m'ha preguntat el resultat, que dir paraulotes davant dels nens queda molt malament! Però n'hi ha per començar i no aturar-se!

dimecres, 7 de maig del 2008

El derbi!

En temps pretèrits, quan el Barça no guanyava res de res, n'hi havia prou en guanyar al madrid per salvar la temporada...això ja no cola i menys avui, que sospito que tampoc guanyarem.

Avui és el dia, segurament sentirem allò de som un equip senyor i tota la pesca, molt esportiu tot plegat, cal fer-lo...


Però tots sabem on solen acabar els passadisos, al fons a la dreta...


com em diu la Jo mateixa, l'alternativa del partit és veure aquesta peli a la primera, tota una declaració d'intencions per part de la cadena estatal, la guinda del pastís!



Però jo estic molt tranquil! l'any que ve no caldrà ni molestar-se a pensar ni patir. Amb el nou objectiu, mantenir la categoria i prou. Per això es mantindrà en el càrrec el "gran" secretari tècnic i apostarem tot a un entrenador que porta la L.

Això és que s'ha de fer amb un equip amb vocació de campió de barri!

Ves que no em dediqui a mirar blocs en comptes d'emprenyar-me davant la tele!

dilluns, 5 de maig del 2008

Després del pont...