dijous, 30 d’octubre del 2008

2008 DC - 48 DM

I és que en molts llocs del món, hi ha gent que avui celebra el seu Nadal particular, i a banda de poder semblar friki, no deixo de veure-li certa poètica en els temps que corren.

No veig tant clar quins valors transmetrà com seleccionador d'argentina...però avui és Nadal i toca felicitar-lo, per què encara que algú digui que no....

Ha estat el més gran dins el camp!

dimarts, 28 d’octubre del 2008

una de mates.

Veig un tall a l' APM, d' un programa que no havia sentit mai "el coro de la cárcel ".

Surten dos individuus, que suposo presidiaris i que están estudiant matemàtiques. Un ensenya l' altre:

- sí hay 100 melones en un hangar y vamos con la fregoneta y nos llevamos 50. Cuantos melones quedan en el almacen?

L' altre s' ho pensa i li contesta...

- otro viaje!

Qui diu que les mates són avorrides!

dilluns, 27 d’octubre del 2008

pataleta?

Ahir, com molta gent em vaig indignar amb el tema dels extres del cotxe del Sr. president del parlament...el conseller d'interior s'enfada a la radio i demana explicació (algú li hauria de dir que són socis)...en basté en fa el seu davantal matiner...i a les nou del vespre, m'assabento que al final no s'havien gastat ni un duru! que tot estava en fase de pressupost i que la final res de res..o sigui que a mi em sona, que en el fons el que ha passat és que a algun conseller no li han deixat posar-se tele al cotxe i llavors ha dit...si jo no, ningú!

És que en el fons, son com nens!

divendres, 24 d’octubre del 2008

Reflexió de divendres vespre

De ben segur que tots heu sentit els darrers dies, que jutgen aquells nois que varen cremar viva una indigent en un caixer automàtic ara farà 3 anys.

no entraré a valorar si hi ha motius, justificacions, atenuants o tota aquesta colla de paraules que se solen sentir durant les tertulies radiofòniques a qualsevol hora del dia en el nostre país. Experts en tot, i en res, que són capaços d' opinar fins i tot de coexions interneuronals....quins collons!

però el fet curiós, el que em fa parlar del tema, ha estat quan al TN he sentit que al final del judici, els dos nois, fent ús de la seva paraula han demanat justícia (per ells) i perdó a la família...i la veritat no he pogut pensar on era aquesta família ara fa 3 anys, potser les coses haurien estat diferents, qui sap.


dijous, 23 d’octubre del 2008

Canvi d'hora...


Se suposa que aquest cap de setmana ens retrassaran l'hora...només de pensar els grandiosos comentaris..."dormirem una hora menys..(o menus)" és que ja em fot ganes d'agafar el mall!

I clar...sempre acomapanyats de la pregunta..."què fas per la castanyada?"

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Com era el conte?


Si home, uns nens que es perdien i deixaven un petit rastre de molles...sí he dit petit!

dilluns, 20 d’octubre del 2008

i era Riedel...


Intentes que no passi, fas gestos deseperats per evitar-ho ... fins i tot sembla a que tot passa a càmera lenta, girs a l'aire, petits rebots...però al final només queda una cosa,recollir-ho tot!

divendres, 17 d’octubre del 2008

enllaçant

Enmig d'un dia de molta feina un fet surrealista, per la seva senzillesa...
Em pregunten si necessito material d'oficina

- "tinta canon 24, negre i color"

Al cap d'una estona...

- Per canon 24 diuen que no ho acaben de trobar...

- Miro millor i dic "Canon BCi-24"

Una estona més tand..

- em demanen el model de la impressora

ha esta llavors quan ho he vist clar! era dins l'acudit aquell de l'Eugeni. Aquell que anava un tiu a la botiga amb la tassa de water a l'esquena i li diu a la dependenta:

"ahir li vaig ensenyar el cul. Avui li porto la tassa per a que la conegui, i el paper de water que vull és aquest que té darrera l' esquena!!!!

Sort que al final, s'ha arreglat força el dia!

Bon cap de setmana!

dijous, 16 d’octubre del 2008

El que son les coses!

Els havia etiquetat com a "grup que esta bé, son bons i reconeguts, però faré que a mi no m'agraden"

I mira per on, coses de la vida, m'ha portat a tornar-los a escoltar i....collons que ara no me la trec del cap!!!

Com diria aquell..Va por ustedes (per algú més que per altres! jajaja)




dilluns, 13 d’octubre del 2008

Hola sóc del Vallès! (oriental...clar!)

...va 3 segons més... res oi? no n'hi ha prou...és clar, però tu estimat lector i lectora (he que quedo mega enrotllat amb aquesta generalització) sou prou intel.ligents com per veure que amb aquest fet bàsicament es pot conèixer una situació més o menys acurada en el mapa (desconec el vostre nivell de geografia), pressuposar un pèl el meu accent, i clar, saber-me un clar defensor de la mongeta del ganxet!...però en el fons res més, res no indica si sóc més o menys guapo (que sí), més o menys alt (que més aviat no) i si sóc pericu (jajajajajaja) vale, això ja es passar-se!

Però de fet, aquest vespre, veig un anunci, d'un suposat paio propietari d'un hotel que venia a dir, que el que deia benvinguts a espanya en el seu establiment, el director del seu hotel, era rumà de Romania, no de Roma! i que tots dos feien un bon equip...

I jo no se vosaltres, però a mi, en un hotel (excepte un en que el director és un oncle meu) mai m'ha donat la benvinguda el director...i és més mai he preguntat la nacionalitat del personatge en qüestió que m'hagi donat la benvinguda...i de fet em sembla una campanya poca solta i grotesca.

Sabeu el que he pensat jo:

Aquest és el que dona la benbvinguda, d'acord no parla perfecte l'idioma, però em costa una quarta part! ... coses de la publicitat!

dimecres, 8 d’octubre del 2008

Relats conjunts: Cavall



I a mig vestir com estava...li vaig saltar al damunt, li vaig acaronar la voluptuosa gropa...i li vaig dir a cau d'orella:

- corre com el vent perdigó!, que aquest relat l'entreguem abans que no ho faci en Jordi!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Darrera proposta de Relats Conjunts

dimarts, 7 d’octubre del 2008

feina en temps de crisi

D'entre papers, paperots, fulls de càlcul i varis... trec el nas com si d'un cargol treu banya es tractés...potser si el pinotxo tingués raó, i tot fos fantàstic i ens sortissin els calés per les orelles, no caldria treballar tant! .... i encara em queden un parell de dies de bojos!!!!

Això sí...un dia que no veig el futbol i en foten 6! potser que no en torni a veure cap més en tota la temporada oi?

COP DE MALL! (així en general...que ja esta bé!)