diumenge, 28 de novembre del 2010

28N

La millor cosa del dia és sens dubte poder llegir el nou diari ARA diria que això sí que és una empenta per al país, més enllà del que les urnes ens diguin al finalitzar el diumenge.

dilluns, 22 de novembre del 2010

El debat

Ahir al debat a 6 que va fer TV3 es va comentar el tema de la temperatura del plató, es veu que el totpoderós Cuní va tenir la colla pessigolla debatent a 14ºC.
Com l'estiu que ve em tornin a posar anuncis que en ple més d'agost no puc posar l'aire condicionat per sota 25ºC em penso que trauré el mall...
O és que TV3 no és un lloc púbilc i es deu a les normatives proposades per aquest govern d'esquerres i ecologista?...o només és el Cuní, que està per sobre el bé i el mal?

D'acord que potser hi ha dades més interessants a tractar, però em fotia una mandra...

dijous, 18 de novembre del 2010

Prou campanya electoral

De debó, crec que la campanya electoral s'hauria d' eliminar. En definitiva, els polítics es passen cada un dels seus dies buscant, i és part de la seva feina, el vot.
Llavors, cal tot aquest dispendi en un parell llarg de setmanes? crec que no.
Jo ho veig una mica com les fires de mostres, a dia d'avui, amb la quantitat de mitjans que tenim per arribar uns als altres, no cal apilar tothom en un lloc per conèixer les novetats.
Cartells, propaganda electoral per correu, mitings, videojocs...tot això val molts calers i només serveix per a la gent que ja sap a qui votarà pugui criticar els altres.
Estic convençut que el percentatge de gent que finalment canvia el vot per totes les parides que es diuen aquests dies és ridícul en comparació el cost.
Els polítics, els periodistes, les bases, sacrifiquen el seu temps per tal d'aconseguir ben poca cosa.
Avui he sentit a la tarda part de l'entrevista que han fet al matí a Rac1 a l' Albert Ribera, un qüestionari pre-gravat dies enrere i que precisament per no ser directament polític m'ha fet veure aquest candidat d'una manera diferent. Això, fa uns anys  era impossible, encara que fos per problemes tecnològics, però avui, hi ha mil maneres de fer arribar el missatge a qui tingui ganes d' escoltar-lo i no caldria anar tocant els collons a tothom i gastant uns diners que després és difícil de dir d'on surten.
Sincerament amb un canal de comunicació, i la TDT ens dona una pila d'espai, n'hi hauria ben bé prou. Però clar, com que al final són els polítics qui decideix sobre ells mateixos no hi ha res a fer.

dimarts, 16 de novembre del 2010

Recepta: Aperitius

Quan tinc colla a dinar, normalment fujo de fer primer i segon. Normalment faig un plat únic i un bon aperitiu, i aquí comença la cerca per blogs i llibres per tal de trobar alguna cosa que sigui diferent, que em convenci i que (sovint no passa) no em compliqui massa la vida!
Així que avui, us presento tres aperitius que vaig fer fa un parell de setmanes quan vaig celebrar el meu aniversari.

- Brotxetes de mozarella i tomàquet xerri.



Fem les brotxetes i les amanim amb una mica de sal maldon i oli de alfàbrega.

- Ous "poché" amb parmesà i herbes de provença.



Tallem un quadrat de paper film i el posem damunt una tassa, l'untem amb una mica d'oli per que no s'enganxi. Aboquem l'ou, afegim sal, parmesà ratllat i les herbes de provença i tanquem el plàstic fent un farcellet. Un cop fets els farcellets els posem dins aigua bullint uns 4 minuts aproximadament, al treure'ls els col.loquem en aigua freda per tallar la cocció i amb compte desfem el farcell.

- Crestes de formatge de cabra.



Amb una làmina de pasta de full, tallem uns quadradets, posem una mica de formatge de cabra dins, tanquem i pintem amb una mica de rovell d'ou rebaixat en aigua. Enfornem segons les instruccions del fabricant i apali!

dissabte, 13 de novembre del 2010

Relats onjunts: Estació espacial internacional





- Andreeeeuuuuuuu!!!!! on has deixat el paper de plata????



dimecres, 10 de novembre del 2010

Satisfacció de pare

Recullo al gran d'entreno i em diu:

-M'han dit que haig de dir una cançó per al Handbol, i estic entre The fixer i Got some ...
- I si esculls aquella que em vas fer arribar a avorrir? -li dic

-Quina?

- Blitzkrieg Bop, no recordes??

- Sí, però aquesta és de quan tenia 5 anys home!

Sempre he pensat que hi ha coses que és responsabilitat dels pares ensenyar, i en aquests moments em sento molt orgullós del meu nen de 9 anys! i  de que tingui aquesta mena de dubtes existencials..

dissabte, 6 de novembre del 2010

Demagògia

Fa dies que no trobo res a dir, i no és que no passin coses, no! però és que a cada notícia opinable, a cada situació que descobreixes la demagògia que l'envolta és espectacular!

Penseu en qualsevol notícia i ben segur que trobareu un munt d'opinions a favor o en contra, però a més, esgrimint veritats absolutes, posicions extremades, pintoresques i fins i tot grotesques..

Ja sigui el papa, les eleccions i el clàssic, la nena romanesa de 10 anys que ha estat mare, el cas palau, l'obligatorietat del català, els immigrants del PP, la Belén Esteban, el tribunal constitucional, la reforma del govern o avui que han tallat els esports d'un TN no afectat per la F1...i me'n deixo unes quantes!

De totes aquestes coses i de moltes altres, se'n diuen de l'açada d'un campanar, i sincerament jo tinc altre feina. Que vagin fent, dient i omplint columnes, tertúlies, mitings i entrevistes a peu de càrrer a gent normal. Tothom té opinió i com més bèstia millor, que així ens retroalimentem.

Som novembre i al migdia es pot anar en màniga curta...sí, definitivament el món és boig. Boig com una puta cabra..

Però bé, tot no podia ser dolent, i al caprabo del poble tornen a vendre Guinness.