dilluns, 27 d’agost del 2012

El pitjor de tornar a la feina

Sense cap mena de dubte... tornar a posar-se mitjons!

dimecres, 22 d’agost del 2012

De Gintònics puristes.

Tota la vida he estat de Ballantine's amb Cola quan he begut combinat. I sempre he discutit amb altres consumidors del mateix quin tipus de whisky era el més adequat, n'he conegut que prenien JB, altres Passport, fins i tot alguns sacrilegs barrejaven Jack Daniel's (aquests cremaran a l'infern). Però mai, mai, ho haviem pres com que fos una moda etc..Hi havia oferta i podies escollir.

Darrerament hi ha hagut un boom amb el Gintònic. I ja està, han sortit els autèntics bebedors de Gintònic a queixar-se. I segurament tindran raó en alguns casos on, l'excés de floritura perpetrada per algun cambrer "viatjat" els hagi obsequiat amb una copa plena d'extres i els clavi una bona picosada, però jo no veig res dolent en que l'oferta de ginebres i tòniques sigui àmplia i a més la diversitat de maridatges sigui un punt a tenir en compte a l'hora de decidir-nos.

Jo m'he apuntat a tastar-ne de diferents, i sincerament hi ha diferència entre uns i altres tot i que no sigui la meva beguda de capçalera, però el trobo ben refrescant després de sopar.

I als puristes de tota la vida, jo els diria que segueixin demanant com sempre, Larios, Giró o el que sigui amb Schweppes..i clar, en got "tubo"! 

És que darrerament fins i tot en les columnes d'opinió dels diaris, els magnífics gurus del país es dediquen a parlar-ne... suposo que és un tema senzill en aquests dies càlids d'estiu.